Babybad kopen

Wil je graag een babybad online kopen? Dit kan bij BiBaBad. Je vindt hier een ruim assortiment aan inklapbare babybadjes. Inmiddels is je kleine baby misschien zo hard gegroeid dat het babybadje geen optie meer is. De benen en het lijfje zijn zo lang, dat het geen pleziertje meer is voor jou kleine. Natuurlijk kun je dan overgaan op het ligbad. Of is die niet aanwezig in jouw woning? Sommige papa’s en mama’s nemen hun kleintje dan mee onder de douche. Allemaal mogelijke opties. Maar een andere hele handige oplossing is het bestellen van een BiBaBad.
 

Een babybad bestellen

Als je een babybad gaat kopen bij BiBaBad, dan zul je al snel merken dat dit heel makkelijk werkt. Je zoekt op de site naar het model badje dat jij wilt hebben. Let er dan wel even goed op dat je de juiste maat kiest, want er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Een nadeel van online bestellen is dat je meestal verzendkosten moet betalen. Als het bestelbedrag boven een bepaald bedrag uitkomt, hoef je bij BibaBad geen portokosten te betalen. Het is afhankelijk van welk bad jij bestelt of dit wel of niet het geval is. Misschien is het een idee om een van de bijbehorende accessoires te bestellen als je op die manier de verzendkosten ontloopt.
 

Babybad online kopen bij BiBaBad

Het babybad bestellen gaat jou en je kindje vast veel plezier opleveren. Heb je meerdere kleine kinderen, dan kunnen ze ook met elkaar in het bad. Er is met gemak ruimte voor 2 of 3 kinderen. Bekijk het filmpje op de website eens. Dan zie je hoeveel pret de kinderen hebben. Op Facebook is ook veel informatie te vinden. Je kunt daar ook een bericht posten. Of je stuurt een e-mail naar BiBaBad als je nog vragen hebt.