Douchebad peuter

Wil je een douchebad voor je peuter kopen? Dan ben je bij BiBaBad op de goede plek. Natuurlijk past jouw peuter niet meer in het babybadje. Het ligbad vind je misschien of te groot of je hebt er geen een. Een inklapbaar peuterbad is dan een perfecte oplossing. Je hoeft niet bang te zijn dat je badkamer hier extra vol door wordt. Het badje is heel makkelijk in te klappen en op te bergen. Je kunt het ook gewoon ergens ophangen als je het niet gebruikt. Of je zet hem achter de deur. Wil je het peuterbad weer gebruiken, dan klap je hem zo weer uit.
 

Welk peuter douchebad kies jij?

Als je naar een douchebad peuter zoekt op de site van BiBaBad, dan zie je dat er verschillende mogelijkheden zijn. Welk model lijkt jou prettig? Het grootste badje wordt voornamelijk gekozen door mensen die een ruime inloopdouche hebben. Zie je het badje dat jij graag wilt hebben, dan plaats je dit met een paar muisklikken in het winkelmandje. Geef ook even duidelijk aan voor welke maat je kiest.
 

Accessoires voor douchebad peuter kopen

Wil je direct de eventuele accessoires voor het peuter douchebad bestellen? Dit kan heel gemakkelijk op dezelfde site. Wat denk je nog meer nodig te hebben? Kies je voor de zekerheid gelijk voor een opstrijkbaar reparatielint? Zou er een gaatje in het bad komen, dan kun je dit tenminste meteen repareren. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen verkrijgbaar. Of wat denk je van een handig netje voor het badspeelgoed? Als je nog vragen hebt over een van de producten, stuur dan een e-mail naar BiBaBad.