Douchebak kinderbad

Wil je een douchebak kinderbad kopen? Lijkt dit jou erg handig voor je kindje? Kies dan uit het ruime assortiment van BiBaBad. Deze badjes zijn heel gemakkelijk in gebruik. Op het moment dat je zoon of dochter in bad moet, pak je het badje, je klapt het uit en je vult het snel en eenvoudig met water uit de kraan. Is het badderen klaar en heb je je kleine afgedroogd, dan hoef je alleen de stop er maar uit te trekken en al het water loopt zo de afvoer in.
 

Het kinderbad voor de douchebak moet precies op afvoerput staan

Het douchebak kinderbad is een ideale oplossing voor huishoudens die geen ligbad hebben. Kinderen vinden het heerlijk om een poos in het water te spelen. Voor jou is het ook heel makkelijk om ondertussen de haren van je zoon of dochter te wassen en hem of haar even lekker in te soppen. Onder de douche kan een kind toch veel minder goed spelen. Een inklapbaar BiBaBad is dus echt een uitkomst. Er is goed nagedacht over dit product. Om goed gebruik te kunnen maken van het bad is het wel nodig dat je hem echt op de afvoerput plaatst. Werkt dit bij jou in de douche anders, dan zijn daar ook speciale accessoires voor te bestellen bij BiBaBad.
 

Online een douchebak kinderbad kopen

De kinderbad douchebak bestel je bij BiBaBad. Is je kind al iets ouder, dan mag hij misschien wel meehelpen om het mooiste badje uit te zoeken. Je kiest de juiste maat en je deponeert het artikel in het winkelmandje. Alleen nog betalen en het bad wordt naar het afleveradres verzonden. Heb jij al langer zo’n fijn bad, maar is er een probleem? Dat kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Denk nu niet meteen dat je de badzak weg moet gooien. Het zou kunnen dat er water weglekt. Zit er aan de onderkant of aan de zijkant van de zak een gaatje? Bestel dan het reparatieband en je zult zien dat het gaatje zo weer dicht zit. Het band moet aan de buitenkant van de badzak bevestigd worden. Dit doe je met behulp van een strijkijzer. Een gaatje in de bodem is helemaal geen probleem. Door de druk van het water heb je geen kans op weglekkend water. Om precies te zien hoe alles werkt, adviseren we je om het filmpje op Facebook of op de site te bekijken.