Inklapbaar kinderbad

Heb jij in je woning niet de beschikking over een ligbad? Dan kan het soms best lastig zijn om je kinderen te wassen. Zijn ze nog maar pas geboren, dan kies je voor het kleine badje of de tummy tub. Daar passen ze echter na verloop van tijd niet meer in. Natuurlijk kunnen ze dan onder de douche, maar of dat nu altijd zo ideaal is. Ook vinden kinderen het vaak heerlijk om een poosje in bad te spelen. Ondertussen weken ze gelijk lekker schoon. Een ideale oplossing is dan het inklapbare kinderbad. Zo’n inklapbaar bad voor een kind bestel je bij BiBaBad.
 

Voor kinderen van 1 tot 8 jaar een kinderbad inklapbaar

Een inklapbaar kinderbad kan gebruikt worden als je kindje ongeveer 1 jaar oud is. Een belangrijke voorwaarde is dat je zoon of dochter zelfstandig kan zitten. Ook moet je kind lang genoeg zijn. Is het tijd om te badderen? Je pakt het BiBaBad erbij, je klapt het uit en klaar is kees. Tot kinderen ongeveer 8 jaar oud zijn kunnen ze in dit handige bad.
 

Handig inklapbaar bad voor kind

Het kinderbad inklapbaar is vrij groot te maken. Eigenlijk wel bijna net zo groot als de doucheruimte die je hebt. Daarom passen er meer kinderen tegelijk in. Vaak vinden oudere kinderen het ook nog heerlijk in het BiBaBad. Doe je alleen een kleine peuter in het badje, dan heb je niet veel ruimte nodig. Dan is het ook jammer om het bad groot te maken. Je hebt dan tenslotte meteen meer water nodig. Handig aan het BiBaBad is dat je het kunt verstellen. Dit doe je met het frame. Dit is in hoogte, in breedte en in lengte verstelbaar. Zo pas je het aan aan de maat van je doucheruimte. En aan de hoeveelheid kinderen die je erin wilt badderen. Het bad hoeft niet vierkant te zijn, ook rechthoekig is mogelijk. Wellicht past dat beter in jouw doucheruimte. Dat is geen enkel probleem. Zelfs de pootjes zijn langer en korter te maken. Ideaal om op die manier rekening te houden met opstaande randjes in de douche.