Kinderbad douche

Voor een kinderbad douchecabine moet je bij BiBaBad zijn. Geniet jouw kindje ook altijd zo van water? Toen je zoon of dochter klein was koos je misschien altijd voor het baby bad. Fantastisch om te zien hoe het warme water dat babylijfje liet ontspannen. Helaas gaat de tijd door en op een gegeven moment past jouw grote baby gewoon niet meer in dat badje. Wat doe je dan? Zoek je een kinderbad dat je in de douche kunt plaatsen? Kijk dan zeker voor een geschikt model op onze website. Van deze aanschaf krijgt je absoluut geen spijt.
 

Een inklapbaar douche kinderbad

Hoe werkt het dan met een kinderbad voor in de douche? Eigenlijk gewoon heel eenvoudig. Misschien doe je je kind altijd aan het begin van de dag in bad. ’s Middags of ’s avonds kan natuurlijk ook. Dat maakt niets uit. In ieder geval pak je dan het opvouwbare bad en je klapt het uit. Je plaatst het precies op het afvoerputje en je zet de kraan open. Zodra jij vindt dat er genoeg water in de zak zit, doe je de kraan uit. Misschien nog lekker wat badschuim erbij en je kind kan badderen. Meestal wordt het badje gebruikt voor kinderen die ouder dan een jaar zijn. Het is nodig dat het kind zelfstandig kan blijven zitten. Tot de leeftijd van een jaar of 8 kunnen kinderen nog prima in het badje. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de postuur en de lengte van een kind. Het is zeker ook mogelijk om meerdere kinderen tegelijk in het bad te laten spelen.
 

Schoonmaken van kinderbad douchecabine

Een douche kinderbad lijkt je leuk, maar je ziet nog niet helemaal voor je hoe je dan zorgt voor een goede hygiëne? Hoe maak je zo’n badje schoon? Dit werkt heel eenvoudig. Nog makkelijker zelfs dan het reinigen van je badkamer zelf. De badzak kan in de wasmachine. Je mag hem zelfs wassen op 60 graden. Probeer zelf ook vieze geurtjes door schimmels te voorkomen. Vouw het bad nooit op als het nog nat is. Laat het goed ventilerend drogen. Vind je op een bepaald moment toch echt dat de zak niet fris meer is, dan zijn er speciale reinigingsmiddelen te koop. Je vindt deze ook in de webshop van BiBaBad.