Kinderbad kopen

Wil je een kinderbad online kopen? Dat kan bij BiBaBad. Soms kan het best een dilemma zijn hoe je je kindje moet wassen. Het babybadje is te klein, het ligbad te groot en onder de douche, dat vind je niet handig. Of je hebt helemaal geen ligbad, dat kan natuurlijk ook. Een hele handige oplossing is dan het inklapbare BiBaBad. Je kunt het gebruiken vanaf het moment dat je zoon of dochter ongeveer 1 jaar oud is. Een belangrijke voorwaarde is dat je kleintje zelfstandig kan blijven zitten. Het badje gaat jaren mee, want kinderen passen er met gemak in tot ze ongeveer 8 jaar oud zijn. Let wel even op voor welk formaat je kiest als je het kinderbad gaat bestellen.
 

Een kinderbad bestellen

Van dit kinderbad kopen krijg je vast geen spijt. Je twijfelt misschien nog omdat je badkamer niet al te groot is. Bestel je dan een extra kinderbad, dan blijft er nog minder ruimte over. Het grote voordeel van het BiBaBad is echter dat je dit na gebruik gewoon kunt inklappen. Je hoeft het niet in de badkamer op te ruimen. Dat kan ook prima op een andere plek. Of je hangt het badje op zodat het zo min mogelijk ruimte inneemt. Wacht met inklappen wel even tot het badje goed droog is. Het zou jammer zijn als er vieze geurtjes in het baby bad komen.
 

Het kinderbad online kopen

Het kinderbad bestellen doe je snel en eenvoudig online. Je hoeft er niet eens voor de stad in. Je bekijkt de website om meer informatie te verkrijgen en als je weet wat je wilt, dan bestel je het bad. Er is aardig wat keus, dus denk goed na over wat voor jou het handigst is. Het bad plaats je in je winkelmandje en de rest spreekt eigenlijk wel voor zich. Afhankelijk van het uiteindelijke bestelbedrag betaal je wel of geen verzendkosten. Stel dat er nu een gaatje in het bad komt, dan kan het handig zijn om meteen een reparatiesetje mee te bestellen. Zeker als je daardoor kunt voorkomen dat je portokosten moet betalen.