Opvouwbaar babybad

Je denkt misschien: mijn douche is niet zo groot. Ik zit er niet op te wachten om ook nog een extra bad in deze ruimte neer te zetten. Gelukkig is ook daarover nagedacht. Zijn jullie klaar met het badritueel, dan klap je het badje gewoon helemaal in. Daarna neemt hij zeker niet veel ruimte meer in. Zet hem bijvoorbeeld ergens achter een deur. Of misschien vind je het zelfs handig om hem ergens op te hangen. Is het weer tijd om je kindje in bad te doen, dan pak je hem, je klapt hem uit en alles staat zo weer klaar. Een opvouwbaar bad baby neemt dus absoluut niet veel ruimte in.
 

Een babybad opvouwbaar online bestellen

Het opvouwbaar babybad bestel je snel en gemakkelijk bij BiBaBad. Op de site vink je aan welk model je wilt hebben en je legt het in je online winkelmandje. Let dan wel even op dat je ook de gewenste maat aangeeft. Het zou jammer zijn als je een te groot of een te klein badje bestelt. Je kunt in deze shop meteen verschillende accessoires bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bandenset, een opstrijkbaar reparatielint, afvoersets en reinigingsmiddelen. Misschien vind je het ook handig om direct een speelgoednetje mee te bestellen. Altijd handig als de kinderen even het badspeelgoed op willen ruimen. Omdat het zakje aan het bad bevestigd wordt, kunnen ze het speelgoed ook zo weer pakken als ze willen. En jij hoeft niet bang te zijn dat ondertussen je hele badkamer nat is.
 

Vragen stellen over opvouwbaar bad baby

Heb je interesse in het babybad opvouwbaar, maar leven er nog vragen bij je? Neem dan gerust contact op met BiBaBad. Op de site zie je het e-mailadres. Stuur ons zeker een berichtje. We proberen daarop zo snel mogelijk te reageren. Kijk ook eens op onze Facebook pagina. Je ziet daar leuke filmpjes van kinderen in het BiBaBad. Zo krijg je er meteen een beter beeld bij. Een video is trouwens ook te vinden op de website. Wil je een berichtje sturen via Facebook, dan proberen we ook zo snel mogelijk een reactie te geven.